Vacancies


Allround Technisch Engineer

Wat houdt het werk in?
Uitdagende en afwisselende functie op zowel mechanisch als electrotechnisch gebied waarbij je als engineer het voortouw neemt in het ontwerpen en realiseren van producten zoals persluchtsystemen (air control panels) alsmede electrotechnische systemen (video, LED, communicatie) Hierbij gelden hoge productkwaliteit en betrouwbaarheid als uitgangspunten. Tevens ben je assertief en pro-actief in het signaleren en uitvoeren van productverbeteringen.

Verder zul je je ook bezig houden met assemblages (specials of kleine serie), reparaties en onderhoud aan materieel. Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten als het gaat om technische advies en ondersteuning.

Functie-eisen

Functie-eisen
- Afgeronde opleiding MBO+ of HBO Elektrotechniek, Werktuigbouwkune of Mechatronica;
- Minimaal 3 jaar relevante werkervaring;
- Ervaring en inzicht in het ontwikkelen van technische systemen voor industriële toepassingen;
- Gevoel voor mechanica, analoge en digitale elektronica, alsmede technische creativiteit zijn vereist;
- Kennis van 3D tekenprogramma is een pré;
- Verder ben je representatief, assertief, loyaal, analytisch en heb je een hoog kwaliteitsbewustzijn. Je hebt een pro-actieve en gedreven werkhouding;
- Uitstekende beheersing van NL en ENG in woord en geschrift.

Bedrijfsprofiel

Over het bedrijf:
DDS is een sterk groeiend bedrijf wat producten ontwikkeld en verkoopt voor commerciële duiktoepassingen. Tot ons assortiment behoren onder andere duikhelmen, videosystemen, duikintercoms, compressoren, hydraulische gereedschappen, air control panels, umbilicals, cleaning systems etc.

Onze organisatie kenmerkt zich door een platte structuur waar een gedreven en ambiteus team zich continue bezig houdt met het realiseren van uitdagende klantvraagstuken alsmede het pro actief engineren van technisch hoogwaardige en innovatieve producten. Om de allround innovatiekracht van onze organisatie te vergroten zijn wij per direct op zoek naar een ervaren, veelzijdig en gedreven technisch engineer.
 

Wat bieden wij jou?
•Een uitdagende en gevarieerde functie met veel zelfstandigheid en inspraak.
•Opleidingsmogelijkheden
•Informele werksfeer
•Marktconform salaris op basis van ervaring en competenties
•Reiskostenvergoeding

Jouw reactie:
Denk je dat jij de geschikte kandidaat bent voor deze functie? Stuur dan je sollicitatie voorzien van CV naar DDS Commercial Diving  Equipment tav Dhr. R. Strijbos (rstrijbos@dds-diving.com)  tevens telefonisch bereikbaar voor aanvullende vragen op 0492-752756

DDS Commercial Diving Equipment Schootense Loop 4J | 5708 HX Helmond The Netherlands
Tel. +31 (0)492-752756 Fax +31 (0)492-752122 E-mail: info@dds-diving.com